AKTUELNO

Svojom emocijom, performansom i vokalnom tehnikom oduševila je sve članove žirija, koji su je nagradili najvišom ocenom.

Druga po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - All Stars" predstavila se Tatjana Savatić, dvanaestogodišnja devojčica iz Futoga. Ona se žiriju i gledaocima TV Pink predstavila pesmom Maje Milinković "Nao ha fado sem saudade".

Foto: TvPink Printscreen

Svoju crvenu stolicu prva je podigla Goca Tržan, a odmah za njom i Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac i Milan Stanković. Svoj glas vrlo brzo dala je i Kristina Kija Kockar. Tokom Tatjaninog nastupa, Goca je svojim kolegama iz žirija u više navrata ukazala da je ona najtalentovanija učesnica ovogodišnjih "Pinkovih zvezdica - All Stars", što joj je ponovila po završetku nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si daleko najtalentovanije dete u ovom takmičenju. Kad govorim najtalentovanije, ima možda dece i koja bolje pevaju, bolje se kreću na bini... Ali, spektar svega onoga što si ti otpevala u ovim svim sezonama, posebno u ovoj poslednjoj, je neverovatan! Ne znam kud ćeš ti sa svojim talentom! Ti si jedna mala luda umetnica, ja vidim to po tvom izrazu lica, ja obožavam ludo talentovane ljude i želim ti sve što mogu da ti poželim kao umetnici - oduševljena je bila Goca, posle koje je svoj komentar dala i Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene fascinira to što imaš interesovanja koja ne priliče uopšte deci tvojih godina, jako si me iznenadila večeras i potpuno sam bila u grču sve vreme, od lepote i umetnosti koju si prosula ovde ispred nas. Ti nećeš izrasti u komercijalnog umetnika, ti si jako posebna devojčica! Da si umetnička duša koja je jako specijalna i specifična, to je sigurno, i od mene ćeš uvek imati vetar u leđa - obećala je Bekvalčeva.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar dao je i Milan Stanković.

- Uvek lepo. Zračiš tako nekom lepotom koju lagano donosiš. To je tako iskreno, u svim tvojim nastupima se to oseća, ali ovo večeras je bilo... - impresioniran je bio Milan Stanković, a pregršt komplimenata nisu izostali ni od Leontine Vukomanović i Kristine Kije Kockar, koje su pohvalile Tatjanin nastup i pružile joj maksimalnu podršku na putu da ostane autentična i tako sjajna.

Foto: TvPink Printscreen

Izvođenje Tatjanine pesme na portugalskom jeziku pogledajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'