AKTUELNO

Rešio da prizna sve!

Popularni pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović i dalje je u žiži interesovanja medija, a detalji njegovog ljubavnog života intrigiraju javnost.

Pored Lune Đogani sa kojom je Sloba započeo ljubavnu romansu pred kamerama najpopularnijeg rijalitija ''Zadruge 1'', dogodilo se nešto što je kao bomba odjeknulo u javnosti.

Foto: Pink.rs

Naime, poznato je da su Kija i sadašnja učesnica ''Zadruge 2'' Ana Korać bile bliske prijateljice, a na društvenim mrežama su se zajedno eksponirale i pokazivale da su u najtežim trenucima bile tu jedna za drugu. Međutim, pre nekoliko meseci Kockareva je odlučila da stavi tačku na svaki vid komunikacije sa njom, pa ju je tako otpratila i sa Instagrama.

Iako je ćutala o razlozima zbog kojih se odlučila na ovaj potez, Kristina je vidno razočarana priznala da su do nje stigle glasine da su upravo ona i Sloba imali seks aferu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo odmah stupili u kontakt sa Slobodanom koji je demantovao ove navode, a nekoliko puta je i ignorisao da da bilo kakav odgovor.

Ovoga puta je odlučio da stavi tačku na ovu priču, pa je konačno otkrio šta misli o tome, ali i kako je Kija došla do ovog zaključka.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa opet ću reći da su sve to priče rekla - kazala. Demantovao sam ovo i rekao da neću više pričati na tu temu, ja sam svašta čuo, povezivali su me sa mnogim devojkama. Što se tiče Ane, sve je počelo od trenutka kada smo snimili spot, tada su počeli da nas povezuju - priznao je Slobodan za Pink.rs.

Autor: K. Ristić

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'