AKTUELNO

Ćerke su joj na prvom mestu!

Pevačica Nataša Bekvalac vredno radi i nastupa, a uz to je član žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". Ona je odlučila da unese promene u svom životu na koje je veoma ponosna.

Počela sam da vežbam, da se zdravo hranim, lepe stvari vuku lepe stvari - rekla je Nataša pred kamerama emisije Premijera.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica vredno radi na novim pesmama, a i u timu saradnika je napravila promene.

Lagano, bez presije, bez pritiska, ništa na silu, radim sa jako interesantnim ljudima, novim, mladim, svežim i ja verujem da će to biti nešto lepo. Filozofija jako uspešnih ljudi u svom poslu kaže da je generalno svaka promena dobra, menjanje ekipe, nova energija je uvek dobrodošla i iz tih spojeva ispadne nešto dobro, a ja se osećam udobno u svemu tome - ističe Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je majčinstvo u pitanju, ističe da je sa starijom ćerkom veoma stroga.

Taj princip da smo mi drugarice kod mene ne pije vodu, ona ima svoje drugarice, ja svoje, ja sam njoj samo mama i veoma sam stroga - kaže Nataša i dodaje da joj u školi jedino oko matematike ne pomaže:
Oko matematike joj neću sigurno pomagati jer ja oko matematike i hemije sam uvek imala stresove, iako sam bila vukovac, to mi nekako nije išlo - iskrena je bila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Nataša otkrila pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Autor: N. Vujčić

#Nataša Bekvalac

#Premijera

'