AKTUELNO

Porodičnoj slavi Bogoljuba Karića prisustvovale su brojne uticajne zvanice iz javnog života Srbije.

Srpski biznismen Bogoljub Karić se, nakon dvanaestogodišnjeg izgnanstva, konačno vratio u Srbiju i svaki trenutak provodi u društvu prijatelja i mnogobrojnih članova svoje velike porodice. Budući da više od deset godina nije bio u mogućnosti da sa svojim najbližima proslavi porodičnu slavu Svetog Jovana, jedan od najbogatijih Srba potrudio se da ove godine slavu obeleži kao nikada do sada.

Foto: Pink.rs

On je proslavu ovog praznika upriličio u Vili Jelena, gde je okupio brojne članove porodice, uticajne ljude iz javnog života, sveta politike, biznisa i crkvene zvaničnike koji su uveličali slavlje njegove porodice.

Zajedničkim fotografijama sa Milankom i Bogoljubom Karićem pohvalila se voditeljka Snežana Dakić, njihova dugogodišnja prijateljica, ali i snajka imućne porodice Tamara De Karić koja je, ovaj put, pozirala bez supruga Simona.

Gala proslavi Svetog Jovana prisustvovala je i voditeljka Pink televizije Sanja Marinković, koja je sa članovima porodice Karić i glumicom Kalinom Kovačević napravila selfi i podelila ga na društvenim mrežama.

Autor: D. Tanasijević

#Bogoljub Karić

#Milanka Karić

#Slava

#Snežana Dakić

#Tamara Karić

#voditeljka

'