AKTUELNO

Nije im bilo lako!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen rešili su da, posle 10 godina, stave tačku na svoj brak. Oni su o tome obavestili javnost početkom januara, a trudili su se da taj bolan životni trenutak zadrže za sebe i dostojanstveno, pre svega zbog svoje dece, prođu kroz to.

Foto: Beta, Pink.rs

Ipak, pevačica je sada odlučila da progovori o tome kako joj je bilo tokom razvoda, ali i kako je svojoj deci objasnila zašto njihovi roditelji više nisu zajedno.

Ja sam dobro. Da li je prošao težak period?! Jeste bio težak, ali možda ne toliko koliko sam očekivala... Jednostavno, dobra komunikacija je ostala tu, mi smo i dalje ostali u dobrim odnosima i onda je to na neki način olakšalo i da ja funkcionišem dalje, kao i on. Sve je okej - kaže Ana i dodaje:
Kako možete deci da objasnite?! Morate da budete iskreni, zato što deca sve osete. Svaka gluma je loša gluma, ne treba ih lagati. Ja sam njih uvek gledala kao odrasle i ravnopravne sa nama, tako da nisam želela nikakve bajke da im pričam, uvijanja u šareni papir. Direktno, jednostavno... Daš im odgovor na svako pitanje - iskrena je bila Ana.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Razvod

'