AKTUELNO

Na sceni se odlično slažu!

Pevačica i aktuelna članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", a od nedavno i talent šoua "Pinkove zvezde", Kristina Kija Kockar prenela nam je svoje utiske posle jednog snimanja ovog novog formata Pink televizije i otkrila koji talenti joj se najviše dopadaju.

Sviđa mi se šou. Kako vreme prolazi verovatno ću imati svoje favorite. Volim kad vidim ples, sem pevanja. U pevanju nisam našla nikog ko me je sada oborio sa nogu. Odmah na početku treba dati sve od sebe. Imitacije su mi super - kaže Kija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pored Kije u sudijskoj stolici sede i Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Žika Todorović, ali i kristinin bivši suprug Slobodan Radanović sa kojim se odlično slaže.

Sve iz žirija znam od ranije, sem Žike, njega sam upoznala sada na snimanju. Slobu najbolje znam i najduže i kada se svađamo ipak smo jedno drugom oslonac i volim što sedi pored mene, volim da razmenjujem mišljenje sa njim - objasnila je Kristina i dodala da se sa bivšim mužem malo manje slaže kada se kamere ugase:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Na privatnom planu se odmah posvađamo, mnogo više nego na sceni. Ja sa njim imam onaj pravi bračni odnos, svađa i mirenja, ali mi smo zaista sada samo kolege i nema ničeg drugog - zaključuje Kija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORILI O BOLESTI KOJA GA JE ODVELA U SMRT: Članovi 'Miligrama' podelili uspomene na nedavno preminulog kolegu, a ona je Alen ispričao priču koja LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor: M.Stanković

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'