AKTUELNO

Rešila o svemu otvoreno da porazgovara.

Sofija Milošević važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a kako trenutno živi na relaciji Beograd-Njujork veoma je teško doći do nje. Ekipi emisije "Ekskluzivno" pošlo je to za rukom, a tom prilikom su uglavnom pričali o njenom manekenkinom intimnom životu i ljubavnom statusu.

Verujem u ljubav posle neverstva, na jedno veče. Apsolutno sam protivnik s*ksa na jedno veče, jer sam neko ko ima veliki ego i razmažena sam i ja volim da to radim sa emocijama i bitno mi je da je neko zaljubljen u mene - naglašava Sofija, a na pitanje koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav manekenka je kratko odgovorila: Uza zid!

Foto: TvPink Printscreen

Sofija je otkrila i da je nevinost izgubila sa 22 godine, da nema naviku da pokazuje suze, ali da to uglavnom čini uz knjige ili filmove.

Teško mi je da zaplačem, za neke stvari kao što su raskid veze ili muškarac. Nepravda me jako zaboli. Zaboli me tužna knjiga ili film, tu se isplačem baš - govorila je Sofija.

Manekenka je istakla i da bi Njujork uvek odabrala za posao, a Beograd za provod. O čemu je još Sofija govorila pogledajte u prilogu emisije "Ekskluzivno".

PROČITAJTE JOŠ: NJIH ČETVORICA SUTRA NAPUŠTAJU ZADRUGU: Bora, Lazar, Bane i Miki dolaze u AMIDŽI ŠOU da naprave spektakl!

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Sofija Milošević

'