AKTUELNO

Anina ćerkica se odlično slaže sa njenim novim dečkom!

Ana Sević razvela se od svog supruga i kolege Darka Lazića, a on nije časio časa pa je svoju trudnu verenicu Marinu Gagić nedavno zaprosio. Ana je izjavila da bi se pojavila na njihovoj svadbi ukoliko bi je pozvali, a mi smo je pitali i šta bi im tom prilikom zapevala.

Nemam repertoar za njihovu svadbu, teško da bi se našao neki hit koji bi meni odgovarao i da je u tom fazonu. Mogla bih da im otpevam "Kumu" od Severine. Ta pesma je izuzetno ironična - kaže Ana.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi Severina u jednom delu svoje pesme "Kuma" kaže: "A ja prežaliti neću do kraja tužnu sreću, što u ovom je životu nismo imali", a Ana ističe da nije razmišljala koji stih bi mu posvetila iz te numere.

Foto: Printscreen Instagram, E-Stock/Dušan Stanojević

Ana iz braka sa Lazićem ima i ćerkicu Lorenu, a kako kaže nije joj bilo teško je sačuva od svih novinskih natpisa koji su kružili nakon Darkove saobraćajne nezgode i da se njena ćerka odlično slaže sa njenim sadašnjim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem.

Ona je navikla, tome uopšte ne pridaje značaja. Njoj je to tako normalno, to je deo njenog života. Ne informišem je o takvim stvarima. Ona je mala, ne zna da čita i to je sreća u nesreći bila, ona je mogla da bude zaštićena. Ona se super slaže sa Danijelom, da se ona ne slaže to ne bi ni bilo moguće, ona je moj prioritet i šta god da radim, polazim od nje i uvek gledam prvo njenu korist - naglasila je Sevićeva i rekla da se ne čuje sa bivšim suprugom toliko često:

Foto: Pink.rs

Čujemo se samo kada okrene da pita kako je Lorena, ona kod njega ide kada se usklade pozivima i obavezama - završava Ana.

Foto: Predrag Gajić/e-stock

Mediji su spekulisali i da je pevačica od svog dečka dobila konja, vrednog 30.000 evra, ali ona te navode nije želela da komentariše, jer kako kaže o materijalnim stvarima ne voli da govori.

PROČITAJTE JOŠ: O OVOME ĆE PISATI SVI MEDIJI: Dušica ZAPREPAŠĆENA ZBOG OVOGA! Voditeljka otkrila da niko nije došao da PODRŽI NJEGA! (VIDEO)

Autor: M.Stanković

#Ana Sević

#Darko Lazić

'