AKTUELNO

Večeras ulazi u "Zadrugu"!

Aleksandra Subotić večeras se vraća u rijaliti program "Zadruga 2", a pre nego što će ući u Belu kuću, ona je razgovarala u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Aleksandra se u studiju pojavila u crvenoj haljini, odmah je zagrlila voditeljku i rekla da joj je veoma drago što je ponovo tu.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku svog gostovanja Aleksandra je rekla da je proživela veoma težak i stresan period u poslednje vreme. Takođe, ona je rekla da se u "Zadruzi 2" pogrešno predstavila zbog svoje ljubavne romanse.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto je mene tištilo u toj ljubavi, u toj vezi. Ja sam bila nesigurna, zbog Davida i njegovih reakcija. Koliko sam se ja borila, toliko sam sebe krivila za sve što se dešava u toj vezi. Bila sam nesrećna. Kada sam izašla, kao da mi je pružena druga šansa i da tu situaciju pogledam iz drugogo ugla - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam previše mlada. Sve bih promenila. Ne bih sebi dozvolila da uđem sa takvom osobom u rijaliti. Ja sam njega povukla ovde, ne on mene. Ja ne osećam više ljubav prema njemu. Tu nema ljubavi. Ja prema njemu osećam gađenje, odbojnost, a pre svega meni nije jasno ko je ta osoba koju ja gledam na ekranu. Ja njega zaista ne poznajem. David pre rijalitija i u rijaltiiju su za mene dve različite osobe. Želim da ga osudim za sve to što je uradio, ali mi ništa nije jasno. Mi se nismo rastali kao neprijatelji - rekla je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'