AKTUELNO

Petica za kraj!

Antonia Gigovska, devojčica koja dolazi iz glavnog grada Makedonije, večeras je pevala numeru "Writing's on the wall" koju u originalu izvodi engleski pevač Sam Smith. Svoje crvene stolice odmah su podigli Milan Stanković, Kristina Kockar i Goca Tržan, a ubrzo su to učinile i Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ubija ova mala! Bravo, bre, dete - govorila je Goca Tržan tokom nastupa ove zvezdice.

Antonia je nakon svog nastupa od publike i žirija dobila veliki apaluz, a Milan i Kija su tokom aplaudiranja skočili na noge i tapšali, posle čega je ova zvezdica završila na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si uvek tačka na 'i'. Ti si svojom energijom i stavom na sceni, ispunila sve. To je suština pevača. Ti si formirani pevač, formirana si devojka... To je jedan od tvojih ogromnih kvaliteta - govorila je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje životno opredeljenje je da budeš šampion. Dobila si dar, sada idi samo napred - rekao je Milan, a Kija je dodala: Meni je čast što te slušam!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Antonia Gigovska

'