AKTUELNO

Uživa u svom životu!

Pevačica Marina Visković odlučila je da otvori vrata svog impresivnog doma i pred kamerama emisije Premijera pokaže kako živi. Onaj ko sa Marinom uvek dočekuje goste jeste njen pas Atila, koji se od pevačice ne odvaja.

Foto: TvPink Printscreen

Pa kao što vidite, ja slušam njega. Mislim da mu je ovo omiljeni dan pošto se toliko igrao sa nama. Tim nekim radnim danima odvojim po ceo dan za njega. Moji šminkeri, frizeri, butici gde idem, svi ga znaju i ja ga vodim. I kad me neko šminka, radi pedikir, prati sve šta se dešava da me neko ne povredi. Znate na šta mi liče kola, to je pakao od njega, imam peškire neke, dlake svuda, vlažne maramice, haos - kaže Marina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ističe, Marina nikad nije bila srećnija u životu a za to je razlog emotivna stabilnost:

Ne znam da li se vidi na meni, ali ja sam jako zadovoljna i srećna. Opet sam se zaljubila u svog dečka. Pripremam dve nove pesme i jedan duet, dosta sam toga promenila u mojoj karijeri, bukvalno sve krećem ispočetka i napravila sam neke nove poteze.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije Premijera možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Marina Visković

#Premijera

#pevačica

'