AKTUELNO

Mina tvrdi da je ipak ona prevarena.

Pevačica Mina Kostić nije mogla da veruje kad je saznala šta su zaposleni u jednom butiku javno napisali o njoj, pa je rešila da progovori o svemu.

- Ovo je "dama" koja je kupila dosta komada garderobe kod nas, islikala se, snimila spot ili šta već i onda htela da vrati sve pod izgovorom kako nema pare jer je pozajmila i treba da vrati, pa joj tom prilikom i sama garderoba ne odgovara, ali naravno na to nismo pristali, pa nas je gospođa "tužila" za internet prevaru. Naravno sve je dokazano da je neistinito, ali eto to vam je "estrada" - stoji na stranici butika na Fejsbuku, a Mina Kostić je potvrdila da je nedavno započela saradnju sa njima, ali je već na početku bila nezadovoljna.

Foto: Printscreen Facebook

- To što su napisali je potpuna laž. Ja sam poručila preko njih određene stvari, ali su mi stigle bukvalno krpe. Nisam mogla takve stvari da nosim, pa sam rešila da vratim svaku, nijednu stvar njihovu nisam nosila nigde. Rekli su mi da ne vraćaju novac, pa sam rešila da ih tužim, a naravno da sam ih dobila. Onda su morali da plate, to je bilo pre nekih mesec dana sve - rekla je pevačica.

- Potpuna glupost, čime se ljudi bave ne mogu da verujem - zaključila je Mina.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Mina Kostić

#pevačica

'