AKTUELNO

Petočlani žiri je ipak bio oduševljen njenim talentom.

Na velelepnoj sceni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" kao naredna takmičarka pojavila se Danijela Milošević koja ima 12 godina, a poseduje nesvakidašnji talenat, a to je sposobnost da govori unazad.

Danijela se najpre predstavila žiriju, a onda im svoje ime ponovila unazad, a zatim je odlučila da i imena i prezimena članova žirija izgovori isto tako. Nakon toga, usledila je njena tačka - izgovaranje molitve "Oče naš" unazad!

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je definitivno talenat koji retko ko ima - prokomentarisala je Dušica.
Ti od tvog talenta možeš da napraviš neku igricu, glumu, napraviš nam neku pantomimu, a da mi pogađamo o čemu je reč - prokomentarisao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Žika je zatražio da izgovori pojam "otorinolaringologija" što je ona i učinila, a to ih je još više iznenadilo.

Veoma zanimljiv talenat. Jedino mi se nije svidelo što si "Oče naš" izvela naopako. Daću ti "da", jer je ovo zanimljiv talenat. Sviđa mi se ova pojava, nigde to nisam video do sada. Imaš i od mne "da" - prokomentarisao je Damir Handanović, ali su ipak jednoglasno odlučili da ova takmičarka ima mogućnost da se takmiči dalje sa pet "da"

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: MOJ PROBLEM JE ŠTO PEVANJE DRUGIH MUŠKARACA UPOREĐUJEM SA TVOJIM: Žiri jedna čekao da Ramiz završi sa nastupom, a za to vreme Kija uputila Slobi ove reči! (FOTO)

D. B.

#Pinkove zvezde

'