AKTUELNO

Zgodna Katarina bacila udicu!

Mlada i perspektivna pevačica Katarina Didanović uspešno krči svoj put ka estradnom nebu, a ovom prilikom ispričala nam je da uskoro priprema i tri nove pesme koje bi trebalo da ekranizuje u Sarajevu. Didanovićeva je trenutno sama, a ispričala nam je i šta mora da poseduje muškarac da bi je osvojio.

Slobodna sam. Muškarac mora da bude ambiciozan, vredan, da bude kvalitetna osoba, u principu da bude normalan i da me podržava u mom poslu - istakla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Stavili smo Katarinu na test i postavili joj uslov da bira između tri muškarca, u igri su bili Saša Kovačević, Sloba Radanović i Sale Tropiko, a ona je nekadašnjeg učesnika rijalitija "Zadruga" izdvojila po jednoj stvari.

Ako bih morala da biram između njih trojice, po visini Sloba, a po mom ukusu bi to bio Miloš Biković - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: RASTURIĆE NJENU VEZU SA MILJKOVIĆEM? Gastoz otkrio da je u SVAĐI sa Anabelom, a potom dao svoj komentar na to što je Luni novi dečko zabranio da se druži sa njim, Marko će POZELENETI OD BESA!

Pevačica je istakla i da nas očekuje ludo leto kada su njeni nastupi u pitanju, a o čemu je još govorila pogledajte u video prilogu:

Autor: O. Bogdanović

#Katarina Didanović

'