AKTUELNO

Za nju je petica postala jedina ocena!

Poslednja ove večeri nastupila je Antonia Gigovska. Ona je u okviru sedmog kruga, u kom je tema "Aktuelni hitovi u poslednjih pet godina" odabrala pesmu "11" koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Foto: TvPink Printscreen

Antonia je svojim sjajnim vokalom odušvila kompletan žiri, koji joj je neprestano aplaudirao i skanidao, te ju je na kraju nagradio sa svih pet glasova.

Mislim da će Marija Šerifović, koja uvek za sebe govori da je najbolja pevačica što i jeste tačno, biti ponosna kad čuje tebe, kač čuje izvođenje ove pesme. Zaista je bilo fascinatno, čak je bio neke tvoje improvizacije, što mi se jako svidelo. Ovo je veoma emotivna pesma i ja je volim. Retko ko može da peva Marijine pesme, ali ti si ovo maestralno odradila, svaka ti čast. Petica kao kuća. Ove petice koje su bile danas meni su onda četvorke naspram ovoga. Opet si postavila standarde - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Bez i jedne jedine zamerke, apsolutno. Bravo - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ovako se peva, ovako se ponaša, ovako se izgleda, ovo je jedna ne kompletna zvezdica, nego garantujem zvezdetina - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'