AKTUELNO

Nema problem da kaže šta misli!

Ako je suditi po sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou", novi talent šou program koji uskoro kreće na televiziji Pink, "Pinkove zvezde" biće pravo osveženje za publiku. Žiri, koji večeras gostuje kod Ognjena Amidžića, pokazao je svoj oštar stav, a najviše varnica izbilo je između dve dame - Dušice Jakovljević i Kristine Kije Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAMATIČNO! Šabanova udovica odbija da napusti porodičnu kuću na Dedinju! Goca ne može da se pomiri sa istinom...

Naime, Kija je rekla da je njen bivši suprug, pevač Slobodan Radanović najbolji vokal na našim prostorima, a Damir Handanović želeo je da je podseti na još neke njegove kvalitete.

Nije on ni loš čovek - rekao je Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da se Damir stalno šali po pitanju našeg odnosa, ali meni uopšte nije šaljivo, ipak je to moj život i nije mi smešno - navela je Kija.
Dobro ali i vi se non-stop šalite po tom pitanju, nemojte da pravimo da su to neke prepatetične priče kad nisu. Vrlo se dobro zabavljamo. Njih dvoje su tu u žiriju da bi komentarisali ljude, vrlo se dobro zabavljaju, ne patetišete više - zaključila je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Amidži Šou

'