AKTUELNO

Nakon razvoda od Mustafe Sandala, Emina se seli iz porodičnog doma!

Emina Jahović nedavno se razvela od svog supruga, turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima dvojicu sinova, Jamana i Javuza. Prema pisanju tamošnjih medija, pevačica je odlučila da se iseli iz kuće u kojoj je živela sa svojom porodicom, a koju joj je Sandal ostavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Jahovićeva je odlučila da kuću ne prodaje, već da je izda. Prema rečima izvora, ona će se preseliti u Mustafin komšiluk kako bi deca mogla da viđaju oca, jer su vezana za oba roditelja.

Emina zna da je njihovim sinovima jako teško pao razvod roditelja i po svaku cenu želi da se oni osećaju što bolje. Ona je svesna da dečacima nedostaje otac, da su navikli da ga viđaju svaki dan, što sada nije slučaj, posebno ako se uzme u obzir udaljenost mesta na kojima žive, Mustafine poslovne obaveze i njihove školske obaveze. Zna da je pogotovo u tom uzrastu sinovima potrebna očinska figura, pa se u dogovoru sa bivšim mužem odlučila na ovaj korak - kaže izvor blizak Emini.

Foto: Instagram

Još jedan razlog više, zbog kog je Emina odlučila da se preseli blizu svog bivšeg supruga je i taj što se tu nalazi i škola njenih sinova, a Mustafa je ovu ideju prihvatio sa oduševljenjem.

Mustafa je nakon razvoda sa Eminom njoj, Jamanu i Javuzu ostavio luksuznu vilu u Istanbulu u naselju Adžarkent, a on se preselio u blizinu Zorlu centra. Iako dečaci redovno viđaju tatu i stalno su u kontaktu sa njim, oni bi voleli da su mu bliže. To je jedan od glavnih razloga koji je Eminu naveo na to da potraži vilu blizu Mustafe, a drugi razlog je to što će tako Jamanu i Javuzu biti bliža i škola. Ona je to predložila bivšem suprugu, koji je tu ideju prihvatio sa oduševljenjem. Zbog toga je Emina čvrsto odlučila da vilu u kojoj živi sa sinovima izda i da se preseli u Mustafino naselje. Ona je već kontaktirala sa agencijom za nekretnine i u potrazi je za savršenim mestom u kome će otpočeti novi život sa naslednicima - navodi izvor.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: VEZA SA FILIPOM KAPISODOM SE ZAVRŠILA TRAGIČNO, a malo ko zna da se Ksenija Pajčin zabavljala i sa ovim POZNATIM MUŠKARCIMA! (FOTO)

Podsećanja radi, Emina i Mustafa razveli su se prošle godine, posle deset godina braka, a i dalje su u fantastičnim odnosima.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

'