AKTUELNO

Čak su i oni promenili adresu zbog čudnih stvari koje su im se dešavale u zgradi na Voždovcu.

Pevačicu Kseniju Pajčin je na današnji dan, 16. marta, pre tačno devet godina u njenom stanu na Voždovcu usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga oduzeo sebi život. U zgradi u Nikšićkoj ulici na Voždovcu, u kojoj je živela pokojna pevačica prve komšije bile su joj pevačica Savka Gazivoda, poznatija kao Saška Karan, njen suprug Aleksandar i njihova ćerka Miljana.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NI DEVET GODINA KASNIJE BOL NE JENJAVA! Karamela ne može da se pomiri sa tim da Ksenije više nema: POZVAO BIH JE PONEKAD, PA SE U TRENUTKU SETIM DA VIŠE NE POSTOJI!

Kako je Saškin suprug rekao za naš portal, nakon stravičnog ubistva pevačice u Nikšićkoj ulici zgrada je ukleta, a on se sa porodicom odselio na drugi kraj grada. Aleksandar otkriva da je Saška Kseniju gledala kao svoju ćerku, a dugo nakon njenog ubistva nije mogla da se oporavi od šoka. Kako on kaže, ovi stravični događaji uticali su i na njihovu ćerku što je presudilo da promene adresu stanovanja.

Foto: Facebook

- Saška je prilično sujeverna. Kada se izdešavalo to sa Ksenijom, nju je to potpuno poremetilo. Ona je tu devojku volela kao svoju ćerku. Ona je bila vrlo kulturna i šarmantna, vaspitano i divno stvorenje. Ma Saška ju je mnogo volela. Ta smrt je nju toliko pogodila, ja nisam pamtio da je Saška toliko bila skrhana, mesecima ju je držalo. Ja na sahranu nisam mogao da odem - rekao je Aleksandar Gazivoda za Pink.rs i dodao:

Foto: Pink.rs

- I nama su se dešavale u toj zgradi raznorazne stvari. Umalo i da se razvedemo. Ne možete da verujete kakve smo probleme imali sa ćerkom. Naša Milja je tada imala 12 godina, svake noći budila se u jedan i plakala po 15, 20 minuta, nije mogla da prepozna ni mene ni majku. To su bile strašne scene. Saška je to povezivala sa Ksenijom. Mi smo na kraju morali da odemo odatle. Prodali smo zajednički stan na Voždovcu. To je bio loš period za nas. Saška u tu zgradu nije mogla da uđe, to bilo užas, jedva je dočekala da se odselimo i to se dogodilo ubrzo posle Ksenijine smrti. I danas, nakon toliko godina kad god pomislimo na to obuzme me jeza, najradije bih da sve to zaboravim - rekao je Saškin suprug za naš portal.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Ksenija Pajčin

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'