AKTUELNO

Danas vas očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In''.

Ovog subotnjeg popodneva u emisiji ''Magazin In'' kod Sanje Marinković u studio stižu ličnosti sa domaće javne scene koje će voditeljki i autorki jednog od omiljenih vikend TV formata ispričati do sada nepoznate detalje o svom životu. Pevači Dragan Kojić Keba, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, reper i učesnik ''Zadruge 2'' Nenad Aleksić Ša, glumac Dragan Marinković Maca i komičar Branislav Petrušević Petrući govoriće o aktuelnim temama koje ovih dana intrigiraju domaću javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša u ''Magazinu In'' govorio je o svom odnosu sa Draganom Mitar, sa kojom je bio veoma prisan u rijalitiju, dok njega supruga Ivana nije ušla unutra i objasnila mu neke stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li si se postideo što si u jednom trenutku prešao granice flerta sa jednom devojkom ili nisi? - glasilo je Sanjino pitanje, na šta je Ša odgovorio sledeće:

- Mislim da nijedna od žena u kući nije naivna. Malo sam se zaigrao, povukao ručnu i to je to. Moje emocije prema ženi su najiskrenije i to se neće promeniti.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: USPELA! Nataša Bekvalac se uspešno bori sa svojim najvećim porokom, EVO I KAKO!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink danas od 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Magazin In

#Nenad Aleksić Ša

'