AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije 'Paparaco lov' samo na televiziji Pink večeras od 22 časa!

Novo izdanje emisije "Paparazzo lov", na programu TV Pink večeras od 22 časa donosi najaktuelnije priče iz života poznatih.

Smrt majke ostavila je velike posledice na život Jelene Karleuše, te je ona obustavila sve poslovne aktivnosti. Ipak, zbog dve stvari je Jelena izašla iz kuće sa svojim suprugom Duškom Tošićem, a “Paparaco lov” otkriva šta joj je to skrenulo misli.

Foto: Promo

S druge strane, rodio se novi život, pa u nastavku emisije gledamo kako su tekli momenti od porođaja Aleksandre Prijović do oficijelne proslave rođenja, ko je sve bio na nezvaničnom veselju u novom domu popularne pevačice i kako su cepali Filipove majice.

Foto: Promo

“Pala” je i jedna veridba - protekle nedelje Darko Lazić je stavio prsten na ruku svoje partnerke Marine Garić, a ekipa “Paparaco lova” je baš tog dana bila za petama ovom paru. Videćete kako je Darko pripremao i organizovao ovaj događaj.

Foto: Promo

O raskidu dve rijaliti zvezde Teodore Džehverović i Anđela Ranković još se govori od kada su oni zvanično objavili da više nisu u vezi. Međutim, snimci tvrde drugačije, pa je ekipa ove emisije odlučila da otkrije šta je istina.

Foto: Promo

Uslediće i priče o aktuelnoj porno aferi Dare Bubamare, o porodičnom životu Maje Berović, o kupovini nove nekretnine od strane Nikolije Jovanović i Relje Popovića, kao i ekskluzivni porodični snimci Jovane i Željka Joksimovića.

Dovoljno razloga da i ove srede razbibrigu pronađete u novom izdanju "Paparazzo lova", večeras od 22 časa samo na televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Anđelo Ranković

#Dara Bubamara

#Darko Lazić

#Duško Tošić

#Filip Živojinović

#Jelena Karleuša

#Jovana Joksimović

#Maja Berović

#Nikolija Jovanović

#Paparazzo Lov

#Relja Popović

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

#Željko Joksimović

'