AKTUELNO

Kulićeva ostavila sina u rijalitiju, javnost u šoku!

Miljana Kulić uradila je nešto što će celokupnu domaću javnost ostaviti u šoku. Naime, ona je sa svojim ljubavnikom Lazarom Čolićem Zolom pobegla iz rijalitija ''Zadruga 2'', a svog sina, malog Željka, uplakanog je ostavila svojoj majci Mariji Kulić.

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA I ZOLA DISKVALIFIKOVANI: Moraće da plate KAZNU od po 50.000 evra!

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je ovim pokazala koliko je neodgovorna majka, kao i da joj je ljubavnik preči od rođenog deteta. Kulićeva je ovim svima jasno stavila do znanja da je gnusno lagala kada je govorila da u rijaliti ulazi kako bi zaradila novac kojim bi sinu obezbedila bolju budućnost. Ne samo što to nije uradila, već je na vlastitog sina i zaboravila, a televiziji Pink će morati da isplati 50.000 evra zbog kršenja ugovora i samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge 2''.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Kulićeva je sinoć, nakon što je saznala da nema onoliku podršku naroda koliku je mislila da ima, plakala i očajavala, a zavist je pokazala i tokom rođendana Lune Đogani, budući da je ona dobila mnogo poklona i čestitki od fanova. Danas je nagovarala Zolu da zajedno pobegnu iz rijalitija, a pritom nijednog trenutka nije ni pomislila na rođeno dete, koje je i ostavila u rijalitiju.

Podsetimo, Miljana i Zola večeras su samoinicijativno napustili rijaliti ''Zadruga 2'' zbog čega su dužni po ugovoru da televiziji Pink isplate po 50.000 evra.

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'