AKTUELNO

Knjiga o Luni Đogani konačno je ugledala svetlost dana.

Danas je u Beogradu održana promocija knjige o zvezdi rijalitija ''Zadruga'' Luni Đogani pod nazivom ''Igra sudbine'', a na promociji se pojavila cela blogerkina porodica.

PROČITAJTE JOŠ: KNJIGA O LUNI ĐOGANI KONAČNO UGLEDALA SVETLOST DANA: Do sada nepoznati detalji o ljubavnom životu rijaliti zvezde ostaviće vas bez teksta!

Foto: Pink.rs

Lunini roditelji, Gagi i Anabela, njene sestre Nina i Blankica, očuh Andrej i brat Adam ponosno su pozirali držeći u rukama primerak knjige ''Igra sudbine'' čiji je autor Emina Smajić. Ona je u knjizi opisala neobičnu priču Đoganijeve koja se dogodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga 1'' kada je ona započela emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Mi vam otkrivamo šta piše u predgovoru knjige ''Igra sudbine'' koja će nesumnjivo podići veliku prašinu.

- Ova knjiga je jedno putovanje od detinjstva do sazrevanja, od nadanja i želja do potonuća, pada na samo dno zbog sopstvenih postupaka i loše procene ljudi. Ona će vam pokazati i da vas naivnost i dobro srce mogu ubiti. To se može opisati kao samoubistvo na koje nesvesno pristajete jer niste svesni zla oko sebe, jer vaša duša ne može da pojmi niske nagone, mržnju i manipulaciju. Jednostavno, ne umete ih prepoznati jer ih nemate u sebi. Zato je velika bitka naučiti živeti sa zlom, a ipak sačuvati dobro u sebi. Tu bitku su mnogi izgubili. Od dobrih ljudi pretvorili su se u same đavole jer nisu bili dovoljno jaki da nose teret svoje dobrote i duše, nisu imali snage da se bore za ono dobro u sebi. Prosto, lakše je okriviti druge i pridružiti se u trci sa đavolom - piše u predgovoru knjige ''Igra sudbine''.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'