AKTUELNO

Mnogobrojni prijatelji i kolege Aleksandre i Filipa Živojinovića došli su u njihov porodični dom, kako bi proslavili rođenje njihovog sina prvenca.

Kao što je Pink.rs prvi pisao, pevačica Aleksandra Prijović porodila se juče u 9 sati ujutru u jednoj prestoničkoj privatnoj klinici i na svet donela sina prvenca, kojem su ona i njen suprug Filip Živojinović dali ime Aleksandar. Novopečeni tata presrećan je zbog prinove, a u čast malog Aleksandra upriličena je fešta u njihovom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi, gde uveliko pristižu njihovi mnogobrojni prijatelji sa estrade.

Foto: Pink.rs

Među prvima su došle njihove komšije iz kraja, Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, a ubrzo zatim sa suprugom Biljanom stigao je i Aleksandrin kum, folk pevač Aco Pejović, koji je na slavlje poneo flašu žestokog pića.

Foto: Pink.rs

Na žurku zatvorenog tipa stigli su i Dejan Matić, Aleksandar Sale Cvetković sa suprugom, pevačicom Jovanom Pajić, Nikola Rokvić, koji je i sam pre nekoliko dana postao otac dečaka, kao i mnogi drugi, a nema sumnje da će njihovo druženje u Aleksandrovu čast potrajati do ranih jutarnjih sati.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

N. V. , Pink.rs

#Aleksandar Prijović

#Filip Živojinović

'