AKTUELNO

Poštovaoci lika i dela kralja narodne muzike svakodnevno posećuju njegov grob.

Nedavno tragično nastradali pevač, Šaban Šaulić sahranjen je na beogradskom Novom Groblju i to u Aleji zaslužnih građana, a njegov grob nalazi se pored grobova proslavljenih glumaca poput Nebojše Glogovca i Dragana Nikolića.

Foto: Pink.rs

Porodica, kolege, ali i poštovaoci lika i dela kralja narodne muzike ne prestaju da žale ovu muzičku veličinu, te tako svakodnevno posećuju mesto gde večno počiva. Danas su dve njegove obožavateljke ostavile uramljenu poruku žalosti zbog tragične Šabanove sudbine.

Šaban Šaulić, takav pevač jedanput se rađa i jednom se speva ovakav stih. Kralju naš narodnih pesama, najveća legendo vremena svih. Suze su nam pošle, kad tu vest čusmo, gde je onaj boem i ona dobrota? Tako nam je žao, što je život zao, najbolji pevaču iz naših vremena, najveća legendo, nikad prežaljena. Saosećamo sa vašim bolom, draga porodico Šaulić - piše u ovoj pesmi, koju su pevačevi obožavaoci napravili od čuvenih stihova iz njegovih pesama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA PREBOLI SMRT SUPRUGA! PRVI MUŽ Nede Arnerić otkrio VAŽNE DETALJE: Zvala me je tri dana pre TRAGIČNOG događaja i tražila mi OVO! (FOTO)

Ovi stihovi ganuli su sve poštovaoce Šaulićeve muzike, a on je u narodu važio kao izuzetno skroman i pošten čovek, koji je uvek bio speman da pomogne onima kojima je pomoć bila potrebna.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'