AKTUELNO

Još uvek mora da boravi u bolnici.

Glumica Neda Arnerić pokušala je da izvrši samoubistvo kada je odmah nakon incidenta prebačena na Vojnomedicinsku akademiju gde joj je ukazana pomoć. Ona je sada stabilno i prima neophodnu terapiju, budna je, ali neraspoložena istakao je obavešteni izvor.

Foto: Beta

Neda će i dalje ostati na VMA, gde će boraviti dok joj se stanje ne poboljša, a tamo je dovezena u sredu nakon incidenta. Prema rečima izvora ona se na to nije bunila.

Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati - rekao je izvor i dodao kako se čitava situacija odvijala:

Foto: Tanjug

Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena na VMA - završava izvor.

Podsećanja radi, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Foto: Kurir/Dragana Udovičić

PROČITAJTE JOŠ: MLADA GLUMICA U TOP FORMI: Jelisaveta Orašanin se porodila pre 15 dana i NEĆETE VEROVATI kako izgleda! (FOTO)

Pink.rs

#Neda Arnerić

'