AKTUELNO

Bila je u životnoj opasnosti.

Neda Arnerić je pre nekoliko večeri popila 20 tableta za smirenje zajedno sa lekovima za hipertenziju, zbog čega je bila na ivici smrti. Ona je hitno hospitalizovana nakon što ju je njen brat pronašao u besvesnom stanju.

Foto: Beta

Na odeljenje toksikologije primljena je bleda u licu, a posle dijagnostike lekari su ustanovili da joj je pritisak suviše nizak, te su joj odmah uključili terapiju kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje.

Neda je već dugo u lošem stanju, a sve zbog smrti njenog supruga doktora Milorada Meštrovića. Od kada je on preminuo, Neda živi sama u stanu na Vračaru.

Foto: Promo

- Nedin brat je bio očajan kad je došao na odeljenje, plakao je i ponavljao da nije smeo da je ostavi samu u stanu. Takođe, kazao je i da se ovakva situacija dešava po drugi put i da će morati da angažuje ženu koja će ubuduće provoditi vreme s Nedom da se ovo više ne bi desilo. Neko od lekara je rekao da je popila dve table lekova za smirenje, ali nisam razumeo da li je u pitanju „lorazepam“ ili „diazepam“ - kaže izvor sa VMA i dodaje:

- Ona će još neko vreme biti u bolnici, gde je u njeno lečenje uključeno dosta lekara raznih specijalnosti. Naravno, ključni su psihijatri i psiholozi koji će pokušati da joj pomognu da prevaziđe krizu i vrati se normalnom životu - zaključio je izvor.

Foto: undefined

Pink.rs

#Neda Arnerić

'