AKTUELNO

Nećete moći da skinete osmeh sa lica.

Druga po redu ove noći u okviru zadatka "Narodna muzika" pevala je Nika Purić, koja je kao odgovor na ovaj izazov izvela pesmu "Opojni su zumbuli" Dragane Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos sjajnoj koreografiji i scenografiji, žiri nije bio u potpunosti zadovoljan. Leontina Vukomanović je spustila svoju stolicu, te je Nika dobila četiri glasa.

Bila si preslatka, fantastično si se kretala po sceni, klinci oko tebe su bili predivni. Imala si sreću u nesreći da pre tebe gledamo jedan nastup koji je bio zaista izuzetno emotivan, a i pevački fantastičan. Ti si bila preslatka, ali pevački... Prvi refren je bio van intonacije. Mada to nije ni važno, važno je da si ti mene vratila u vreme kada je Dragana Mirković bila najinovativniji izvođač. Tako da veliki aplauz za tebe i za Gagu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Vozate nas kroz emocije, prva je bila onako emotivna, a sad ovo, hvala Bogu, evo veselja, evo radosti. Jako ste se potrudili, bili ste fenomenalni, divna vam je scenografija i kostimi. Ti si potpuno odgovorila na zadatak, odabrala si pesmu koja ti leži. Ali u budućnosti moraš poraditi na pevanju, ti si u društvu jako dobrih pevača. Sad nisi više toliko mala da možemo da se vadimo na to. Sve ostalo imaš. Uzmi dobrog profesora i da isključivo radite na tvom vokalu. Imaš sluha, imaš talenta, ja ti želim da uvek nastaviš da tako radiš i da budeš tako lepa - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj briljantan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'