AKTUELNO

Sigurno je da će 18. rođendan Andrei ostati u najlepšem sećanju!

Kao što smo već pisali, direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović sa svojom porodicom je otputovao u pustinju gde je organizovana proslava povodom punoletstva ćerke Andree.

Ovim povodom Željko Mitrović se sinoć oglasio emotivnom porukom na svom Tviter nalogu, a danas je na TV Pink emitovana i čestitka.

Naime, Milica i Željko odlučili su da svojoj naslednici naprave rođendansku čestitku od najlepših uspomena, pa se tako na video-snimku mogu videti fotografije iz foto albuma porodice Mitrović.

Čestitka u vidu video poruke satkana je od fotografija iz Andreinog najranijeg detinjstva, snimaka na kojima pravi prve korake, izgovara prve reči, a zatim i onih na kojima ima neke od svojih prvih nastupa, pa i iz tinejdžerskih dana.

U čestitku su uvrštena mnoga lepa sećanja i uspomene, a obratile su joj se i bake sa najlepšim željama za dan kada Andrea i zvanično treba da zakorači u "svet odraslih".

- Bebice, kažu da je čovek najsrećniji kada druge ljude čini srećnima. Prvog marta pre 18 godina rodila se istinska sreća, čiste i mile duše, duša naše duše - piše u okviru video-snimka.

Ekipa portala Pink.rs pridružuje se čestitkama.

#Rođendan

#čestitka

#Željko Mitrović

'