AKTUELNO

Uživaju u slatkim mukama.

Popularna pevačica Ivana Selakov u novembru prošle godine ispunila je svoju najveću životnu želju, postala je majka. Ona je na svet donela ćerkicu Krunu, koja je u njen život i život njenog nevenčanog supruga Predraga Mirkovića unela posebnu radost.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je napravila pauzu od poslovnih obaveza dok njena ćerkica ne ojača, a do sada je nikada nije ni pokazivala javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da snimi popularnu pevačicu u šetnji sa naslednicom i suprugom. Oni su iskoristili lepo vreme i otišli u šetnju pored reke, što je njihovoj naslednici očigledno veoma prijalo, a neobaveza šetnja je dobro došla i ponosnim roditeljima.

Peđa je bio veoma angažovan oko ćerkice, pa ju je sve vreme nosio, grlio i ljubio, dok je Ivana pored njega vozila kolica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS SAZNAJE: Zakazana svadba godine: Džajina ćerka se udaje za brata Ane Ivanović! Evo kad i gde će reći sudbonosno DA (FOTO)

Nema sumnje da ovi ponosni roditelji uživaju u slatkim mukama koje im svakodnevno priređuje malena Kruna, što dokazuju i ovi prizori iz "Paparaco lova".

R. L.

#Ivana Selakov

'