AKTUELNO

Potresla se zbog njegove smrti.

Vest da je legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 17. februara u Nemačkoj potresla je svet. Njegova porodica, prijatelji i kolege u velikom broju su se oprostile od kralja narodne muzike koji je sahranjen 22. februara u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Pink.rs

Jedna od njegovih mlađih koleginica Katarina Živković za portal Pink.rs otkrila je da ju je jako potresla vest o Šabanovoj pogibiji, ali i da joj je zbog jedne stvari veoma žao.

Nisam se družila sa Šabanom, ali imala sam tu čast da nastupam jednom ili dva puta sa njim. Nekada su reći zaista suvišne, on je bio najveća zvezda naše narodne muzike i njegove pesme će živeti zauvek. Najtužnije je možda što je sada bio u tim godinama kada je mogao da se povuče, da uživa u svojoj porodici, unucima, u plodovima svog dugogodišnjeg rada i to mu je oduzeto. I ovim putem želim da izjavim saučešće porodici Šaulić - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, pored Šabana, život je izgubio i njegov kolega Mirsad Kerić, koji je podlegao posledicama nekoliko dana kasnije.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Živković

#Šaban Šaulić

'