AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica Stojanka Novaković Stoja poznata je, osim po svojim pesmama, i po britkom jeziku te nema problem da kaže ono što misli. U poslednje vreme snimila je nekoliko dueta sa mlađim koleginicama koje su tek na početku karijere, a kako kaže, uživa u tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, njihove su želje, ja volim da se malo igram sa ritmovima i novim tonovima, melodijama, novim pesmama. Dobro se to pokazalo, a i dobro mi ide - rekla je Stoja pred kamerama emisije "Premijera".

Jedna od pesama koja je postigla veliki uspeh jeste i njen duet sa Kijom Kockar, pobednicom prve sezone rijalitija "Zadruge", a ovog puta ona je imala šta da joj poruči.

Pesma je razvalila kako smo izdale. Kija je devojka koja ima milione, svoje vojske što se tiče fanova. Nemam sujetu nijedne sekunde i onda kojima su mi dragi, ja kažem šta imam. Drago mi je što je krenula, što je uspela, uradila je novu pesmu i jako mi je drago, čestitala sam joj - rekla je Stoja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Premijera

#Stojanka Novaković Stoja

'