AKTUELNO

Njegova smrt je veoma pogodila!

Kada je 17. februara u javnosti odjeknula vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj život izgubio legendarni pevač Šaban Šaulić, svet je zanemeo.

Saznanje da ga više nema najteže je palo njegovoj porodici, ali i brojnim prijateljima i kolegama među kojima je i Mina Kostić.

Foto: Pink.rs

Pevačica nije skrivala suze na komemoraciji održanoj u čast pevača, a na njegovoj sahrani joj je čak i pozlilo. Ona nije skrivala suze, a kada je obred sahrane završen, Mina je ostala sama kako bi se oprostila od njega.

Foto: Pink.rs

Mina je uvek isticala da je Šabana gledala kao oca, te je sada na svom Fejsbuk profilu podelila pesmu koju je posvetila njegovoj ćerki Ildi i pevaču jer najbolje zna koliko je sada pevačevoj mezimici teško.

Ovo je zaista jedna dirljiva pesma o ćerki i ocu... Zato bih je posvetila Ildi Šaulić i njenom voljenom ocu Šabanu, koga na veliku žalost više nema. Ne znam zašto ali me jako podseća na njih, kao i mog pokojnog oca. Zna se da sve ćerke pate i te kako za svojim očevima - napisala je Mina uz pesmu Kristine Agilere "Hurt".

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, sahrana popularnog pevača održana je 22. februara u Aleji zaslužnih građana, kada ga je na večni počinak ispratilo više stotina ljudi.

Autor: Pink.rs

#Mina Kostić

#Šaban Šaulić

'