AKTUELNO

Danas je izazvao veliku pažnju na sahrani svog oca.

Legendarni pevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pevača su ispratili njegovi najuži članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i obožavaoci.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: OVO JE TAJNI ŽIVOT ŠABANOVOG VANBRAČNOG SINA: Dao je njegovoj majci 100.000 maraka za kuću, PRIZNAO GA BEZ UTVRĐIVANJA OČINSTVA, a zbog ovoga je on privukao veliku pažnju na očevoj sahrani! (FOTO)

Foto: Facebook.com/SuperEmilcoClips

Na Novom groblju danas se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe. Robert danas nije bio raspoložen da daje izjave, a on je Šabanov sin kog je dobio pre braka sa Gocom Šaulić.

Foto: Pink.rs

Za života, prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 evra mesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

Prema informacijama koje smo saznali, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je poslednjih meseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vreme provodio kod kuće.

Foto: Pink.rs

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog lečenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dve do tri nedelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vredan čovek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vreme skupljaju novac kako bi mu obezbedili lagodniji život.

Foto: Facebook Printscreen

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživeo.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'