AKTUELNO

Dobila svih pet glasova.

Deveta po redu, i poslednja za večeras kada je reč o nastupima, bila je Isidora Mitić. Ova je večeras pevala numeru "Moj dibere" kao odgovor na temu koju imaju takmičari i ovog petka, a to je narodna muzika.

Foto: TV Pink Printscreen

Isidoru je žiri ocenio sa svih pet glasova, zbog čega ćemo je gledati i u narednom krugu, jer je sebi na ovaj način obezbedila direktan plasman.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sjajna! Ti si sebe iz svoje zone komfora ubacila u sevdalinku. Lepo je što si nam donela Bosnu i Hercegovinu i njihov melos. Kada odeš u Bosnu i u svaku kafanu uđeš i pevaju, ti se zalepiš. Bilo je sjajno! - bio je komentar Goce Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla bih mnogo toga da ti kažem što se tiče ove pesme i pevanja, ovo je bilo fascinantno! Bilo bi fascinantno videti ovu pesmu sa drugim aranžmanom - izjavila je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVAJ SNIMAK POSTAO JE HIT NA INSTAGRAMU! Poslušajte kako Sergej Pajić sa mlađom sestrom peva novu pesmu Milana Stankovića! (VIDEO)

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Isidora Mitić

'