AKTUELNO

Oduševili se njenim pevanjem i izborom numere.

Milica Ilić ovog petka publici se predstavila numerom "Marijo, deli, bela kumrijo" koju peva Jordan Nikolić. Ovo je druga emisija šestog kruga, a takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars" večeras izvode narodne pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svoje stolice momentalno su podigli Milan Stanković, Goca Tržan i Kristina Kija Kockar, a kroz nekoliko sekundi isto su učinili i ostali članovi žirija. Milica je za svoj nastup dobila pet glasova, kao i veliku količinu pozitivnih komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Neverovatno! Toliko muzike sam u životu slušao i sada me ti vratiš i podsetiš da je etno muzika nešto najlepše što sam slušao. Hvala ti za ovo večeras - bio je komentar Milana Stankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama se bavila folklorom i znam koliko je to volela. Žao mi je što to ja nisam iskusila. Ti si Milice večeras prelepa, tvoja širina vokala, tvoja boja glasa je tako prelepa. Sve je išlo pitko i na pravi način i nije bilo dosano. Budi ova pesma lepu emociju - govorila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: APSOLUTNI VLADAR JUTJUBA: Nova pesma Mateje Vukašinovića obara sve rekorde! Pogledajte novi spot TINEJDŽ ZVEZDE! (VIDEO)

Autor: S. K.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Milica Ilić

'