AKTUELNO

Obuzela ju je velika tuga zbog odlaska kolege i prijatelja.

Danas je kuću žalosti na Dedinju posetila koleginica i prijateljica kralja narodne mizike Šabana Šaulića, Indira Radić koja nije mogla da sakrije suze i tugu zbog velike tragedije. Nakon što je posetila Šabanovu udovicu Gordanu i ćerku Ildu i izjavila im saučešće, pevačica je za Pink.rs istakla koliko je tužna zbog smrti legende narodne muzike, ali i otkrila po čemu će ga pamtiti.

Foto: Pink.rs

- To je najveća legenda i neko ko se više nikada neće takav roditi. Najveća tuga je što ga više ne mogu gledati i čuti, ali ostavio je najveće bogatstvo iza sebe. Šabana sam videla poslednji put na aerodromu pre tri meseca... Imali smo lepih zajedničkih trenutaka kada smo pevali na aerodromu. Moja omiljena Šabanova pesme je ''Lepi dani mog detinjstva'' i po tome pamtim svoje roditelje. Ja sam to njemu pevala na aerodromu i on mi je rekao: ''Pa ti si moj mali Šaban''. Imali smo lepih trenutaka i pamtiću ga dok sam živa. Najveća veličina svih vremena za mene - rekla je Indira za Pink.rs.

Ubrzo nakon što je Indira napustila porodični dom Šaulića, stigla je i pevačica Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom.

Foto: Pink.rs

Prema nezvaničnim informacijama, komemoracija povodom smrti Šabana Šaulića biće održana u petak, 22. februara u 11 časova u Skupštini grada, a istog dana biće održana i sahrana pevaču u 14:30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Autor: Pink.rs

#Indira Radić

#Šaban Šaulić

'