AKTUELNO

Popularni pevač je sa Ognjenom posetio mesto saobraćajne nesreće, a snimke ćete videti večeras u emisiji "Amidži šou".

Ognjen Amidžić navikao je da publiku već jedanaest sezona iznenađuje u svom večernjem šou programu "Amidži šou", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj će večeras ugostiti popularne pevače folk muzike - Seku Aleksić, Darka Lazića i Radišu Trajkovića Đanija.

Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada su se lekari borili za negov život. Nakon što je neko vreme proveo je u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji, Darko se oporavlja, a prvi put će o ovom teškom periodu govoriti večeras u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-stock

Ognjen je neposredno pred emisiju rekao da su Darka posetili u njegovom rodnom mestu Brestaču i da su tom prilikom snimili veoma zanimljiv materijal koji će ekskluzivno biti prikazan večeras.

Darko je poslednji put pre saobraćajne nezgode gostovao kod mene, pa je simbolično to što se prvi put posle svega toga pojavljuje u emisiji 'Amidži šou'. Sa ekipom sam posetio Darka u Brestaču, zanimljivo je da smo zajedno obišli mesto na kome se dogodio udes, tamo i dalje ima delova automobila. Kako se Darko osećao na tom mestu i koje prevozno sredstvo će od sada koristiti, gledaoci će saznati u večerašnjoj emisiji - rekao je Amidžić.

Foto: TvPink Printscreen

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike.

Sve nas je zatekla vest o tome da je poginuo Šaban Šaulić, pa ćemo se u jednom delu emisije podsetiti njegovog poslednjeg gostovanja kod mene i videćemo prilog kada sam posetio njegovu rodnu kuću u Šapcu. U studiju će večeras biti Darko, Seka i Đani, troje ljudi koji su bili izuzetno bliski sa Šabanom, Seka je čak razgovarala sa njim na aerodromu, neposredno pre nesreće. U drugom delu emisije pričaćemo o svim aktuelnim stvarima iz njihovog privatnog i poslovnog života - rekao je Ognjen.

Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Amidži šou" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.

U susret koncertu u "Štark" areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Amidži šou" pričati o svojim očekivnjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Amidži šou" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Darko Lazić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Seka Aleksić

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

#Šaban Šaulić

'