AKTUELNO

I danas u dom Šaulića na Dedinju pristižu prijatelji i kolege pokojnog Šabana.

Već danima porodična kuća Šaulića puna je utučenih, neutešnih članova porodice, prijatelja i kolega pokojnog Šabana Šaulića, koji je u nedelju ujutru nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

JEDNOG DANA ĆU TI SE PRIDRUŽITI TAMO, DA OSTARIMO ZAJEDNO... Reči kojima se ŠABANOVA UDOVICA oprostila od svog muža RAZARAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Svi oni dolaze kako bi njegovoj udovici Gordani i ostalim članovima izjavili saučešće i pružili reči utehe, a pre nekoliko trenutaka je s istom namerom došao i pevač Aca Lukas.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

UVEK JE BIO NASMEJAN: U Šapcu osvanuo mural sa likom Šabana Šaulića! (VIDEO)

Lukas, koji je bio veliki Šabanov prijatelj, došao je u njegov porodični dom sa Sofijom Šašić, svojom pastorkom, koja je suze u očima krila tamnim sunčanim naočarima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pogledajte video:

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je nedelju u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj, na auto-putu A2 kada se nešto pre 7 sati u automobil u kojem je sedeo na mestu suvozača zakucalo vozilo tridesetčetvorogodišnjeg nemačkog državljanina, koji je vozio bez dozvole, u alkoholisanom stanju. Spasilačke ekipe su brzo izašle na mesto nesreće, ali Šabanu nije bilo spasa, budući da mu je, kako je lekar rekao, pukla aorta. Sa Šabanom su u automobilu bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je zadržan na bolničkom lečenju, kao i muzičar Mirsad Kadrić, koji je izgubio svoju životnu bitku.

SANELA, GORDANA, SNEŽANA... Ove žene je u svojim pesmama opevao Šaban Šaulić! (FOTO)

Pink.rs

#Aca Lukas

#Šaban Šaulić

'