AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Ognjen Amidžić, autor i voditelj jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", i ovog utorka u dobro poznatom terminu uživo od 23 časa, ugostiće aktuelne ličnosti sa domaće javne scene.

Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada su se lekari borili za negov život. Uprkos višestrukim povredama, a zahvaljujući velikim naporima lekara popularni pevač se oporavlja, nakon što je neko vreme proveo je u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji.

Foto: E-stock

Posle saobraćajne nezgoda koja mu je promenila život, Darko će prvi put pred televizijskim kamerama u emisiji "Amidži šou" govoriti o svemu što mu se dogodilo.

Da li mu je i koliko saobraćajna nezgoda promenila pogled na život i zbog čega je izabrao konje kao novo prevozno sredstvo, Darko Lazić otkriće upravo ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Foto: Predrag Gajić

Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Amidži šou" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.

U susret koncertu u "Štark" areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Amidži šou" pričati o svojim očekivnjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Estardu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića. Osim što će o njemu govoriti Seka, Đani i Darko, kome je Šaban bio veliki uzor, publika će imati priliku da se podseti poslednjeg gostovanja kralja narodne muzike u emisiji "Amidži šou".

Foto: Kobra

Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 19. februara uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Darko Lazić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Seka Aleksić

#Televizija Pink

#emisija

#Šaban Šaulić

'