AKTUELNO

Porodični dom Šaulića mali je da primi mnogobrojne prijatelje, kolege i rodbinu koji su došli da izjave saučešće i budu uz porodicu slavnog pevača.

Danas je među prvima stigla i pevačica Neda Ukraden, kako je za portal Pink.rs rekla, i dalje je u šoku da njenog prijatelja i kolege više nema.

- Daj Bože snage tim ljudima, ovo je takav šok – rekla je Neda i dalje vidno potresena.

Foto: Pink.rs

Za tragičnu vest je čula dok se vraćala sa puta iz Norveške.

- Nazvao me zet da me pita da li sam videla vest o nesreći. Ja sam prvo mislila da je to „novinarska patka“, jedna od onih ružnih stvari koje se tako plasiraju. Onda su me zvali novinari, ali ja i dalje nisam verovala – rekla je Ukraden i na trenutak nije mogla da se suzdrži i da ne zaplače.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Ja sam kao on, 50 godina na estradi, treća smena i neprospavane noći. Sve što radimo radili smo da bismo imali dom, da bismo sredili to neko gnezdo i uživali u tome. To je prokletstvo našeg posla. Gledaš da usrećiš druge, a sebe najmanje paziš – rekla je Neda.

Foto: Pink.rs

Kako je rekla, videla je porodicu koja je skrhana bolom i kako kaže, i dalje su svi zatečeni.

Ukraden nakon svega kaže da je za nju Šaban Šaulić i dalje najveća zvezda na ovim prostorima i prisetila se Šabanovih nasupa.

Foto: Pink.rs

- Ko je čuo i video te aplauze, tu histeriju za njim to je rezultat najpoštenijeg i najiskrenijeg kvaliteta koji se zove pesma. Njega niko nije gurao, tu nije bilo raznih podrški klanova. Šaban je neko ko je zaista ispunio stranice jugoslovnske i balkanske publike – kaže Ukraden, i dodaje da je ona svedok tome jer je sa njim nastupala više puta.

Kako kaže, popularnost nije uticala na njegovo ponašanje, već je bio jako skroman.

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je juče ujutru u saobraćajnoj nesreći koja se dogodilo u Nemačkoj, a do udesa je došlo kada se automobil marke "mazda" zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

Pink.rs

#Neda Ukraden

#Nemačka

#Saobraćajna nesreća

#Šaban Šaulić

'