AKTUELNO

Na njihovim licima jasno se videlo kako se osećaju.

Večeras su dom porodice Šaulić na Dedinju posetili i folk pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana, koji su izjavili saučešće neutešnoj Gordani Šaulić, kojoj je rano jutros u Nemačkoj poginuo suprug Šaban, legendarni pevač narodne muzike.

PLAKALI SMO I ON I JA... Pevač emotivnim pismom o Šabanu Šauliću RASPLAKAO NACIJU: Pevao mi je najlepše, srcem i dušom... U sebi je nosio TUGU (FOTO)

Foto: Rajko Ristić

Đani i Slađa zadržali su se u domu Šaulića nešto duže od pola sata, nakon čega su u tišini izašli iz kuće, seli u kola i otišli sa Dedinja. Đani nije mogao da dođe sebi zbog smrti svog velikog prijatelja, dok njegova supruga Slađa nije mogla da zadrži suze.

Foto: Rajko Ristić

BILA JE ŠABANOVA MILJENICA: Aleksandra Prijović ne može da dođe sebi zbog vesti o njegovoj smrti! Dirljivim rečima se ZAUVEK OPROSTILA od svog UZORA (FOTO)

Večeras su Šauliće posetili Šako Polumenta, Marinko i Nikola Rokvić, kao i dugogodišnja koleginica i prijateljica pokojnog Šabana, Merima Njegomir.

Foto: Rajko Ristić

Foto: Pink.rs

Šabanova koleginica Snežana Đurišić takođe nije mogla da zadrži suze po napuštanju njegove porodične kuće na Dedinju. Ona se rasplakala pred okupljenim novinarima, pa za Pink.rs izjavila:

- Ovom prilikom bih izrazila duboko saučešće porodici Šaulić. Ovo su izuzetno teški trenuci i svi imamo potrebu i želju da pružimo reči i dela koja donose utehu, ne samo porodici Šaulic, već i samima sebi, jer ovo šokira, stvara tugu, nemir. Izgubili smo kralja narodne muzike i potpuno je besmisleno da ja sad ovde govorim i nabrajam koliko je dubok trag ostavio za sobom, kada svi vrlo dobro znamo. Njegove pesme i glas će živeti još dugo, dugo. Njegovoj porodici želim da smogne snage i hrabrosti da prebrodi ove najteže trenutke - rekla je pevačica narodne muzike.

Foto: Rajko Ristić

Saušečće je večeras izjavila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je došla u pratnji vozača i sestre Lidije Ocokoljić.

Foto: Rajko Ristić

DRUŽE, BRATE, KRALJU... Mnogi su zaplakali zbog načina na koji se Lukas oprostio od Šabana (FOTO)

Pink.rs

#Marko Rokvić

#Radiša Trajković Đani

#Snežana Đurišić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Šaban Šaulić

#Šako Polumenta

'