AKTUELNO

Ne propustite danas od 14 časova, uživo na TV Pink, omiljenu emisiju o poznatima.

I ovog nedeljnog popodneva u najgledanijoj emisiji o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' očekuje vas mnogo ekskluzivnih priča iz života ličnosti sa domaće javne scene. Novinar Nemanja Vujičić nalazi se u Crnoj Gori gde će se danas uključiti uživo u emisiju, a njegov sagovornik biće bivši učesnik ''Zadruge 2'' Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja će sa Tomovićem razgovarati o svim aktuelnim temama koje intrigiraju domaću javnost, a on će pred kamerama konačno priznati šta misli o povratku Stanije Dobrojević u rijaliti, o njenom odnosu sa pojedinim zadrugarima, ali i o budućnosti njihove veze.

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE NI IME DA JOJ IZGOVORI! Dragana Mitar joj je rasturila brak sa Sinišom, a sada se oglasila ona i KROZ ZUBE poručila nešto što će zadrugarku RAZBESNETI DO SRŽI!

Foto: Pink.rs

Pored toga, gledaoci TV Pink će u današnjoj emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' uživati u mnogobrojnim uključenjima poznatih, a imaće priliku da gledaju i ispovest dede Ane Korać, koji će direktno iz Ivanjice govoriti o najbolnijem periodu svoje unuke - gubitku oca Milića.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju, danas uživo od 14 časova!

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'