AKTUELNO

Pokazala je da se odlično snalazi i u ovom žanru.

Ove večeri "Pinkove zvezdice - All stars" imaju novi zadatak - Narodna muzika. Bojana Radovanović se predstavila četvrta po redu i to pesmom Hanke Paldum "Crne kose".

Foto: TvPink Printscreen

Bojana je na velelepnoj sceni dala sve od sebe, ali žiri nije bio impresioniran, pa je ona ovoga puta dobila četiri stolice, a Milan Stanković je bio taj koji je spustio svoju stolicu pred sam kraj nastupa.

Ti si odličan pevač. Ne znam zašto si odabrala ovu pesmu u kojoj je stoprocentno da će svako od vas da padne dole, ne znam zašto se hvataš u koštac nepotrebno, a toliko kvaliteta imaš. Sve vreme si pevala kroz nos. Ali lepo izgledaš, prelepa si večeras. Međutim, grešite suštinu, ne treba da se pokažete da ste briljantni pevači, ovako je bilo dobro ali nismo popadali u nesvest - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se tvoja pojava i sve što si ti donela jako svidelo. Imala si dostojanstven stav i tako si bila poletna. Ljudi se lako uhvate da pevaju ovu pesmu. Tu se najlakše kiksne, jer je ovo mnogo zahtevna pesma. Meni se generalno dopalo, ali mislim da je za četiri jer ti je vokal sve vreme nazalan - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam stvarno uživala, Goca je lepo rekla, bila si dostojanstvena u pesmi, tvoj stav mi se dopao i dopali su mi se tvoji ukrasi koji su me podsetili na portugalsku muziku. Lepo si oblikovala i naučila te trilere - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao njen nastup pogledajte detaljnije u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'