AKTUELNO

Javnosti nepoznate detalje otkrio je u emisiji "Premijera".

Folk pevač Radiša Trajković Đani 8. marta prirediće veliki solistički koncert u beogradskoj "Štark areni", gde će svojim hitovima prirediti ludu žurku za hiljade svojih fanova. Tim povodom organizovao je druženje sa novinarima kojima je tom prilikom priznao da njegova supruga Slađana, koja je jedan od glavnih organizatora, ima zamisao da to osim muzičkog bude i scenski spektakl, ali da on nije ljubitelj izvođenja "vratolomija" na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako mi se nešto desi na bini, eto, javno familijo da znate, za to je zaslužna moja supruga... Zato moram da budem dobar sa njom - našalio se Đani, a potom priznao koliko mu Slađana znači:

- Ona je, stvarno, moja velika podrška u životu - i brat i sestra, i žena i familija i sve, bukvalno - iskren je bio folker.

On se tokom razgovora za "Premijeru" prisetio i perioda života koji je proveo na Kosovu, gde su njega i članove njegove porodice meštani Lipljana.

Foto: TvPink Printscreen

Čačol... Tako su moju porodicu zvali, kada smo živeli na Lipljanu, na Kosovu, to je tako ostalo. A što Čačol... Moram da pitam dedu, ali, pošto mi deda nije živ... - nije znao da objasni pevač.

Pink.rs

#Premijera

#Radiša Trajković Đani

'