AKTUELNO

Često voli da pokazuje svoje atribute.

Pevačica Dušica Grabović svojim izgledom i odevnim kombinacijama često privlači pažnju javnosti kada se na gradskim događajima pojavi u garderobi koja više otkriva, nego što pokriva.

Foto: Instagram

Međutim, ovoga puta Dušica je odlučila da ode korak dalje i još slobodnije pokaže publici svoje atribute. Ova atraktivna pevačica snimila je kratak video-snimak, koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a u kom se pojavljuje samo sa brushalterom na sebi i kratkim crnim pojasom oko struka.

PROČITAJTE: U LAŽI SU KRATKE NOGE! Aleksandra NAJOŠTRIJE OSUĐENA OD STRANE JAVNOSTI, ovo je dokaz da se i pre 'Zadruge' služila LAŽIMA i MANIPULACIJAMA! (VIDEO)

U prvi mah odmah su do izražaja došle velike grudi ove pevačice, a ispod njene objave odmah su usledili komentari publike koja je mahom pohvalila njen izgled. Sudeći po komentarima, ono što je zasigurno, jeste da su se pratioci pevačice navikli na ovakve njene objave i da od Dušice očekuju da nastavi sa provokativnim fotografijama.

PROČITAJTE: OVO ĆE RASTOPITI VAŠA SRCA: Slađa Alegro pokazala kako se njen suprug igra sa ćerkom i oduševila sve! (FOTO)

Pink.rs

#Dušica Grabović

'