AKTUELNO

I ona je bila učesnik rijalitija!

Pevačica Milena Ćeranić proteklog utorka gostovala je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" kada je na žurki zabavljala zadrugare i dovela atmosferu do usijanja. Iako nije mogla da vidi sve, ona je bila oduševljena velelepnim gradom nadomak Beograda, a za naš portal podelila je svoje impresije.

Foto: Pink.rs

Ono mi sve prilično deluje veliko, mnogo veće nego kad sam ja bila u rijalitiju "Farma". Mada mislim da smo mi imali mnogo više posla, bili smo okupirani domaćinstvom i nismo imali toliko vremena za neke druge stvari, dok mislim da oni imaju previše slobodnog vremena pa se zato često i svađaju (smeh). Deluje mi onako raskošno sve, naravno, nismo mogli sve da vidimo, ali ono što sam videla, pitala sam šta je pa su mi objasnili, ali baš je ogromno i raskošno sve - rekla je Milena.

S obzirom na to da je bila učesnica "Farme", pitali smo Milenu da nam uporedi svoje cimere sa sadašnjim, aktuelnim zadrugarima.

Ne može da se uporedi, kad smo mi bili u rijalitiju, stvari su bile rigorozne, čak smo i mi imali neki strah da li ćemo da ispoštujemo baš sva pravila. Bili smo daleko odgovorniji, ne stidim se da kažem to. Ne može da se uporedi, eto, da stanem tu. Nama je jako bilo stalo do toga šta će ljudi misliti o nama, a opet neki nismo uspeli da prikažemo sjajnu sliku (smeh). Sad je mnogo drugačije - ističe Milena.

Foto: Pink.rs

Kako je ona bila u vezi u rijalitiju sa pevačem Nemanjom Stevanovićem, nismo mogli a da je ne upitamo kako sada komentariše romanse u "Zadruzi".

Ne mogu da komentarišem mnogo na tu temu, posebno zato što sam ja ušla sa nekim ko je meni već bio momak - rekla je Milena i dodala:
Ne mislim ništa o vezama u rijalitiju, ja uvek kažem "Ne sudi o ljudima dok se ne nađeš u njihovoj situaciji". To je zatvoren prostor, usredsređen si na ljude koji su tu i rode se neke emocije koje se možda ne bi rodile napolju - zaključila je Milena.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Milena Ćeranić

#Rijaliti Zadruga

'