AKTUELNO

Dragani neće biti pravo zbog ovih komentara!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", Stanija Dobrojević, za portal Pink.rs izjavila je da joj je suprug Dragane Mitar,  Siniša Dragutinović interesantan i da je fascinantno ono što je on dozvolio svojoj ženi.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Tim povodom pozvali smo Sinišu kako bi čuli njegov komentar na Stanijine pohvale, a on je uzvratio istom merom, ističući da je Stanija odličan rijaliti igrač:

Stanija je vrlo lepa devojka i kulturna, jedan lep rijaliti igrač i greota da ponovo ne uđe u "Zadrugu", možda neko od ovih momaka dobije priliku da boravi sa nekom lepom ženom tamo. Deluje mi sasvim okej. Ona se nije brukala, nije radila nešto što nije prilično. Govorim sa stanovišta njenog učešća kada je bila sa Vladimirom, tu mi nije pravila neke spektakularne stvari u smislu da se bruka - rekao je Siniša o bivšoj cimerki svoje supruge, a nema sumnje da Dragani neće biti pravo zbog ovakvih komentara njenog supruga.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Podsećanja radi, Stanija je zbog zdravstvenih problema bila prinuđena da napusti "Zadrugu", a sinoć je njeno gostovanje u emisiji "Amidži Šou" bilo izuzetno zapaženo.

Foto: RTV Pink

PRIČITAJTE JOŠ: ON JOJ JE PRIVUKAO PAŽNJU! Stanija Dobrojević iznela svoj stav o ljubavnoj romansi Ane i Davida, pa priznala da je muž Dragane Mitar FASCINIRA! (FOTO)

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

#Stanija Dobrojević

'