AKTUELNO

Volela bi da ima karijere kao one.

Gledaoci TV Pink u petak će od 22 sata uživati u novom izdanju "Pinkovih zvezdica - All stars". Takmičari su u petom krugu sami birali numere sa kojima će nastupati, s obzirom na to da su imali slobodnu temu.

Takođe, ove nedelje zvezdice su postavljale pitanja svojim drugarima i tom prilikom se oprobali u ulozi novinara portala Pink.rs. Ivana Dimkovski postavljala je pitanja Isidori Mitić i od nje saznala sve što ju je oduvek zanimalo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ivana: Ćao Isidora. Koje su ti omiljene poznate ličnosti i zašto baš one?

Isidora: Omiljene poznate ličnosti su mi Kristina Agilera i Arijana Grande zato što su jedne od najboljih pevačica ikada. I Bijonse moram da dodam. Volela bih da imam karijere kao što one imaju.

PROČITAJTE: ZVEZDICE PITAJU ZVEZDICE! Sergej naterao Pavla da prizna koja devojčica u takmičenju mu je najlepša, ON KAO IZ TOPA IZGOVORIO NJENO IME! (VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ivana: Šapni nam nešto o sebi što niko ne zna.

Isidora: Niko ne zna da znam da igram odbojku.

Ivana: Da možeš da budeš neka javna ličnost, koja bi to bila?

Isidora: Bila bih Arijana Grande.

PROČITAJTE: ZVEZDICE PITAJU ZVEZDICE! Teodora-Tara stavila Irinu pred svršen čin: EVO KO JE ZA NJU NAJLEPŠI ČLAN ŽIRIJA! (VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ove nedelje Ivana Dimkovski pevaće nam pesmu "Tako lako" od Dženana Lončarevića, dok će Isidora Mitić izvesti numeru "God is a woman" od Arijane Grande. Pored njih dve, u ovom krugu gledaćemo i nastupe Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Teodore Marković i Igora Lazarevića.

Ne propustite drugu emisiju petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 1. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Mitić

#Ivana Dimkovski

'