AKTUELNO

Kada je porođaj u pitanju ne žali novac da sve prođe kako treba!

Pevačica Aleksandra Prijović, koja će sledećeg meseca na svet doneti dečaka, donela je odluku o klinici na kojoj će se poroditi.

Naime, ona će se poroditi prirodnim putem u poznatoj privatnoj klinici, a za porođaj će morati da iskešira oko 3.000 evra.

Foto: Instagram

- Aleksandra je najpre maštala o porođaju u Americi, ali je odustala od toga nakon što joj je lekar, koji joj vodi trudnoću, objasnio koje to rizike nosi sa sobom. Budući da je pevačici nakon samo nekoliko meseci konstatovana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, zabranjena su joj i putovanja - ispričao je izvor blizak pevačici.

Kako je rekao, tada je Aleksandra u dogovoru s Filipom donela odluku da se porodi u privatnoj klinici.

- Budući da je javna ličnost, nije želela da razmatra opcije koje se odnose na državne bolnice, te boravak u tim porodilištima. Novac im, razume se, nije problem kao ni tih 3.000 evra koje će morati da plati. Ovde će imati svu potrebnu negu, ali i privatnost - kaže izvor.

Foto: Instagram

Aleksandra se posavetovala s mnogim ženama, ali i koleginicama, koje su pre nje boravile u ovoj klinici i nakon što je čula samo pozitivna iskustva, prelomila je da se tu porodi.

- Za sada je u planu da se Aleksandra porodi prirodnim putem, međutim, ukoliko nešto krene po zlu, nije isključeno da će se on završiti carskim rezom. Poverena je najboljim stručnjacima i uz nju će na porođaju biti njen suprug Filip Živojinović - završava sagovornik.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Porođaj

'