AKTUELNO

Potpuno drugačija nego do sada!

Četvrta po redu na scenu je izašla Bojana Radovanović, koja je prva otpevala stranu pesmu u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice - All Stars" u petom krugu, gde su imali mogućnost da izaberu pesmu po svom nahođenju, budući da je reč o slobodnoj temi. Ona se žiriju i publici predstavila numerom Tine Tarner - "Simply the best".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je na sceni bila sa jednim plesačem, a onda su joj se pridružili i ostali pred sam refren, nakon kojeg je performans bio propraćen i specijalnim efektima zahvaljujući kojim je "goreo" ceo studio! Očekivano, dobila je svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se svideo nastup i sve, ja obožavam ovu pesmu. Bilo je delova gde naravno niko ne može da zameni Tinu Tarner, ali ti si izvela na najbolji mogući način. Sve je bilo tuto kompleto - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja volim kada scena radi, ja volim šou, volim i efekte, što se mene tiče moglo je da pršti sve vreme jer scena to trpi. Ja ovde vidim veliki trud, kada je kostim, frizura, šminka u pitanju. Pomno te pratim i meni si ovde zablistala, tako da je ovo bilo i prijatno iznenađenje za mene, zabavljala sam se sve vreme - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Složio bih se sa Natašom, ovo je bilo jako zanimljivo, imala si sve kvalitete za peticu tako da nemam zamerku - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Bojanin nastup možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'